Smaaksturing

Wiersma Food Creations beschikt over de kennis over alle principes van smaaksturing. Een goede theoretische onderbouwing is een eerste vereiste. Bij smaaksturing worden smaken afgestemd op doelgroepen en individuen. 

De totale smaakbeleving bestaat uit Gustatie (de vijf basissmaken), Olfactie (geur) en Trigeminatie (prikkeling van de smaakpapillen). Deze factoren kunnen de smaak die mensen ervaren afzonderlijk van elkaar beïnvloeden.

Soms moet iets worden versterkt, op een ander moment juist afgezwakt. Dat is de essentie van smaak. Met smaaksturing worden zintuigen extra gestimuleerd. Ongeveer 80% van de smaak is afhankelijk van het reukorgaan.

Benieuwd wat Wiersma Food Creations voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op. Wiersma Food Creations denkt graag met u mee.

Neem contact op!

Uw naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Bericht

(Verplicht)